Konoba Vinko: Šank radi 107 godina, a temeljac za teleći rižoto priprema se punih 12 sati
Djed je u kući otvorio oštariju Velika Mlaka, bilo je to jedino mjesto za okrepu za putnike od Šibenika prema Drnišu i Kninu
Komentari 4
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
prvom prilikom cu posjetit konobu Vinko!