Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
split - restoran

Konoba, prvi red do mora, a vina samo iz - Požege?!?

'split_IMG_8057'
''
08.08.2011.
u 12:00

Petsto metara lijevo i desno, prvi red uz more. Pa što bude. U konobi Varoš sjajno se jede, ali je terasa na suncu.

Gdje jesti u Splitu ako si turist? Jasno je da domaći ljudi na prvu mogu predložiti pet najboljih gradskih restorana. I baš zato što nemam ni novca, ni želuca, ni živaca obilaziti sva mjesta u Splitu, nepce sam odlučio zadovoljiti tipično turistički. Petsto metara lijevo i desno, prvi red uz more. Pa što bude. U konobi Varoš sjajno se jede, ali je terasa na suncu. Kod Fife se jede sjajno, ali je teško naći mjesto. I onda, poput mene, mnogi završe u konobi Atlantida. Škarpina u pršutu za stotinjak kuna je odlična, blitva super, konobari dragi, pogled na rivu veličanstven, ali gospodo draga, 'ajde mi molim vas objasnite kako je moguće da se na vinskoj listi nalaze samo Bartulovića vina iz Požege. Iz Požege?! Stvarno svašta... Meni bi bilo, onako, malo neugodno.

Komentara 1

OB
-obrisani-
08:33 09.08.2011.

Riba iz Konzuma,...vino iz Pozege,.....Paski sir iz Varazdina,......a radna snaga iz Slavonije. Ne vidim nista lose u tome,.....a zasto bi trebalo biti? Sve je to Hrvatska.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije