Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Restoran

Konoba Marea – luksuz s nogama u moru

\'rovinj8_nnn_unu_220711.1\'
VL
23.07.2011.
u 12:00

Sarmice od janjetine u lišću vinove loze ili brancin u limunu na moussu od blitve razgalit će sva osjetila.

Onaj tko prilazi središtu Rovinja ne može ne primijetiti restoran čija terasa kao da visi iz grada. Kao da je u moru. Bijele tende razvijene poput jedara stvaraju dojam da će cijela konoba Marea u jednom trenutku otploviti. Iako je u gradu još nekoliko ovakvih restorana, od Maree nema boljeg i svakako ne romantičnijeg.

Kada sam konačno sjeo za stol uz more, shvatio sam da ono što je do prije četiri godine bio nečiji stan danas zaslužuje svu moguću gastronomsku pažnju. Sarmice od janjetine u lišću vinove loze ili brancin u limunu na moussu od blitve razgalit će sva osjetila.

No, onaj mousse od čokolade koji dolazi na kraju, pazite, oprezno s njim. On može i zavrtjeti pameću. Dajte stoga još jedan, bal je, zar ne? Najbolja istarska i dalmatinska vina na listi šlag su na kraju ove priče. Za dvoje sav taj spektakl košta manje od 100 eura. Osobno bih ga naplatio više jer više i vrijedi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije