Koliko često režete i cijedite agrume? Evo što radite – krivo!
Limunada ili svježe cijeđeni sok od naranče ili grejpa? Cijedite li agrume na "staromodni način", vjerojatno ste već nekoliko puta pokušavali i odustali od toga nauma
Komentari 5
Ludi smo mi koji smo ovo otvarali, nego ovaj koji je to uopce objavio. Tko danas vise cijedi agrume na ovaj nacin! Izgleda da je decko iz 15 st. koracio u 16.
Svako kućanstvo trebalo bi imati cjediljku za agrume. Oni malo moderniziraniji voće mogu oguliti, narezati i odvojiti koštice i jednostavno ubaciti u blender. Ako vam smeta pulpa, dobiveni sok procijede sok kroz cjedilo ili gazu.
Očajno rješenje. Ispravan način jest postupak u kojemu se se limun očisti poput naranče (nožem se zareže i odvoji kora). Potom se cijeli plod pojede. Ako baš želite sok, nema problema. Oguljenu loptu limuna stavite u šaku i stisnete. Ostatak limuna ne bacajte. POjedite ga bez dodatka šećera jer će tako najbolje iskoristiti njegovo bogatstvo vitamina i minerala!
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
kakav kretenski video, jeste li vi to pogledali uopće?