Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Profinjeno

Kolekcija za znatiželjnog gospodina sa raznolikim stilom

Moda
Foto: Arhiva VL
1/5
01.08.2010.
u 16:09

Na modnoj pisti Zegna otkriva novu slobodu kroz miješanje stilova, korištenje čistih boja i tkanina

Kada bismo kolekciju Ermenegildo Zegna za proljeće/ljeto 2011. zamislili kao grad, imala bi parkove i nebodere, muzeje i trendy barove, more i prirodu u bližoj okolici. Kolekcija predstavlja kozmopolitsku, profinjenu i pomalo ekscentričnu gospodu koju povezuje estetika i casual ležernost.

Na modnoj pisti Zegna otkriva novu slobodu kroz miješanje stilova, korištenje čistih boja i tkanina pletenih skupocjenim ultra laganim koncem. Boje kolekcije su praškasto plava, narančasta i tangerine, kadulja zelena, plava boja različka ili mornarsko plava, smeđa prepletena grafičkim printevima.

Nova kolekcija čini savršenu odjeću za znatiželjnog gospodina sa raznolikim životnim stilom, spremnim za uživanje u najboljem bilo da se radi o formalnim prilikama ili slobodnom vremenu. Kolekciju čine razni modeli jakni od čistih i uskih krojeva do onih mekanih linija koji uvijek odlično stoje u paru s udobnim hlačama. Besprijekorno elegantna odijela predstavljena su u intenzivnim bojama – plavi “Cool Effect” sakoi se nose s laganim hlačama, a nove “Zero weight” jakne su od materijala Trofeo 600, fine vune i svile koja teži 145 grama po metru. Košulje s ovratnikom nose se uz šal omotan oko vrata i tankim kožnatim remenom oko struka. Dio kolekcije casual stila obilježen je šavovima i kožnatim uzorcima čak i na košuljama.

Modni dodaci poput laganih torbi od teleće ili jelenje kože s velikim ručkama i kontrastnim šavovima naglašavaju urbani- chic karakter kolekcije. Tu se još nalaze nepostavljene cipele od bivolje kože i sandale od tanke kože, klasične zaobljene sunčane naočale i slamnati šeširi s kožnatim detaljiima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije