Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle

Koju životinju prvu ugledate, otkrit će vam jeste li više spontani ili više razmišljate

Pogledajte fotografiju i prva životinja koju vidite, otkrit će kakva ste osoba.
19. ožujka 2020. u 07:00 4 komentara 19117 prikaza
Foto: Pinterest

Ova optička iluzija pokazuje dvije životinje koje su potpuno različite u njihovim osobnostima, a ona koja vam je prva uhvatila pažnju otkrit će na koji način radi vaš mozak. Jeste li više spontani ili ste osoba koja razmišlja o svakom detalju?

 | Autor : Pinterest Foto: Pinterest

Ako ste vidjeli zeca:

Zečevi su brzi, oprezni i uvijek u pokretu. Ako ste prvo primijetili zeca, domišljati ste i imate neodoljivi šarm. Vrlo ste spontani i odmah ste spremni na djelovanje, ako za to ima potrebe. Volite sarkazam i brzo shvaćate i prihvaćate šale jer vaš mozak procesuira stvari brže, nego kod ostalih. Niste jedni od onih koji razmišljaju o prošlosti, već živite u trenutku te dajete sve što imate stvarima koje radite.

Ako ste prvo vidjeli patku:

Patke se na prvu čine mirne i staložene, ali ispod površine vode one ubrzano rade kako bi se kretala naprijed. Ako ste prvo vidjeli patku, dijelite istu karakternu osobinu. Izvana ste smireni, ali iznutra vam se stalno misli motaju po glavi i mozak vam neprestano radi. Volite duboko razmišljati, a fokus vam je stalno na poslu. Iako tako ne pokazujete, često razmišljate o važnim i dubokim temama koje imaju veliki značaj. Vi razmišljate prije nego što pričate i razumijete sve prije nego što djelujete.

Ponekad treba dosta razmišljanja da se nečega sjetimo. Pogledajte koliko Zagrepčani poznaju stare pugerske riječi:

optička iluzija Vidite li ženu ili lubanju? Ova fotografija otkrit će zanimljive stvari o vama Optička iluzija Vidite li starca ili mladu ženu? Ova fotografija otkrit će kakva ste osoba Kako je moguće? Magija! Ova optička iluzija zaludila je društvene mreže
INA Klub volontera
Volontiranje u Hrvatskoj
Filmska priča volontera iz domaće kompanije: 'U 10 godina smo prošli smijeh i suze'
Plitvička jezera
DOBRO DOŠLI!
Vikend putovanja i obilasci Hrvatske ne prestaju dolaskom jesni i hladnijeg vremena