Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u trendu

Koji je vaš lik iz crtića? Ove su majice i haljine ovosezonski modni hit

Kolaž majice s likovima iz crtića
Foto: Screenshot
1/13
07.07.2016.
u 10:53

Sirena Ariela, Zlatokosa, Mickey i Minnie Mose, Alisa iz zemlja čudesa, Snjeguljica te nešto noviji likovi iz Disneyeve radionice ovoga su ljeta "must have" na vašoj odjeći za sve prilike

Jarke boje, boho stil i sve samo ne uniformiranost pravi su modni hitovi posljednjih sezona.

Ne odskače po tom pitanju ni ova, a nakon što su pravi modni boom napravili printevi posljednjih godina, ovo ljeto "rezervirano" je za likove iz crtića.

Foto: Screenshot/reuters

Modne komade s likovima iz crtića više ne nose samo djeca. Prave trendseterice u svojim ormarima već imaju nekoliko komada tajica, majica i haljina sa svojim najdražim likovima iz crtića, a izbora svakako ne nedostaje.

Sirena Ariela, Zlatokosa, Mickey i Minnie Mose, Alisa iz zemlja čudesa, Snjeguljica te nešto noviji likovi iz Disneyeve radionice ovoga su ljeta "must have" na vašoj odjeći za sve prilike.

Foto: Screenshot/reuters

Ako svoj stajling upotpunite ljetnim šeširom i lančićem oko gležnja, koji su opet u modi, pokazat ćete da ste prava ljubiteljica mode.

>>TOP 10 savjeta za lijepu i njegovanu kosu tijekom ljeta

>>Turban je ljetni hit među poznatim Hrvaticama, a nosi se i na plaži

Komentara 1

SE
seba..
11:06 07.07.2016.

gustav?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije