Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
budite pristojni

Koje stvari ne biste trebali napraviti na prvom spoju?

poslovi (1)
Ilustracija
12.12.2012.
u 10:00

Prčkanje po mobitelu, previše alkohola i seks na prvom biste spoju trebali zaboraviti

Leptirići u trbuhu prije prvog spoja mogu se pretvoriti u mučninu ako se počnete "mučiti" s pitanjima poput hoće li me prihvatiti, hoću li mu se svidjeti, kako će me doživjeti. Prvo predstavljanje mnogima je najteži dio upoznavanja. Razmišljanje o čemu ćete razgovarati, a koje ćete stvari zadržati za sebe može izazvati mnogo stresa. Stoga, kako biste se opustili i usredotočili na razgovor, piše Yourtango, najbolje će biti da zaboravite na ovo:

1. Mobitel na stolu. Osim što odajete dojam osobe koja iskazuje manjak poštovanja, pokazat ćete i da vam je dosadno iako možda nije. Uzmete li usred priče "prčkati" po mobitelu i dopisivati se s nekim, kod suprotnog spola možete izazvati neugodu, ali i povlačenje u sebe.

2. Previše pića. Osim ako prvi put ne pijete alkohol, vjerojatno već dobro znate koja vam vrsta pića "ne leži" pa ga izbjegavajte u širokom luku. Osim što vas može opustiti, istodobno vam može razvezati jezik pa biste mogli izlanuti i ono što ne biste htjeli. Najbolje je piti minimalno ili naručiti bezalkoholno piće, vodu ili sok. Isto tako, potencijalni partner može vas doživjeti kao okorjelog partijanera koji jedva čeka svaki novi izlazak.

3. Seks. U odnosu u kojem je sve jasno "na prvu loptu" prerana intimnost može pokvariti dobar osjećaj. Pustite da se stvari odvijaju svojim tijekom jer je veći gušt ako se uza seksualnu razvija i emocionalna veza. Međutim, spavate li s nekim odmah nakon što ste ga upoznali, potencijalnom partneru to može značiti da ste zainteresirani samo za tjelesnu vezu i nemate ozbiljnijih namjera.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije