Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Zdravlje

Klokanica.hr: Nova stranica za roditelje i one koji to žele biti!

Iz digitalne radionice 24sata stigao je novi portal. Klokanica.hr educira, informira i savjetuje roditelje s ciljem stvaranja i održavanja sretne i zdrave obitelji
22. lipnja 2013. u 08:30 154 prikaza
Chuck Eidson
Foto: Reuters

Roditeljstvo je najljepši i najteži posao na svijetu. U današnje vrijeme, bombardirani smo s informacijama, proizvodima, stavovima i savjetima sa svih strana, a informiranu odluku vezanu uz odgoj ili zdravlje svoje djece možda je teže donijeti nego ikad. 

Za roditelje i one koji žele postati roditelji, sada je tu klokanica.hr - nova online destinacija koja donosi savjete stručnjaka, iskustva roditelja, vijesti i informacije u razdoblju od planiranja trudnoće do djetetove 14. godine života. 

Stručni savjeti i podrška roditelja

Redakcija Klokanice nastoji svojim tekstovima pomoći roditeljima u izgradnji sretne obitelji, jer želi da svaka obitelj bude sretna obitelj. Zato je okupljen tim stručnih suradnika – pedijatara, psihologa, ginekologa, liječnika obiteljske i školske medicine i savjetnika koji svakodnevno donose stručna rješenja za pitanja i dvojbe budućih i sadašnjih roditelja.  Za početak smo pripremili i video savjete priznatog pedijatra Milivoja Jovančevića koji odgovara na pitanja poput: Kada prestati dojiti, što kada se pojavi pelenski osip ili zašto beba neće jesti.   

Vrlo je bitna i podrška ostalih roditelja, stoga je osnovan forum kroz koji čitatelji mogu komunicirati i razmjenjivati mišljenja i iskustva. Da biste sudjelovali u forumu, potrebno je registrirati se. Registracija donosi i druge pogodnosti poput primanja newslettera sa savjetima za fazu razvoja vašeg djeteta, personalizirane naslovnice koja filtrira vijesti prema vašim interesima i fazi roditeljstva, mogućnosti sudjelovanja u nagradnim igrama te postavljanja pitanja stručnjacima. 

Od ostalih korisnih alata, Klokanica.hr opremljena je i tražilicom događanja u pojedinim gradovima, kalendarom za izračun plodnih dana te informativnim pregledom dječjih bolesti prema simptomima - a u pripremi su još neki, zanimljivi i korisni 'pomagači'. 

Javite nam kako vam se svidjela Klokanica.hr, a mi za to vrijeme pripremamo nova iznenađenja! 

shrvana misica
Tuga u obitelji Ivane Paris: Iznenada preminula njezina mlađa sestra, imala je samo 31 godinu
PVMax
Sunce na vašem krovu
Projekt PVMax – REGEA priprema investicijski val u sunčane elektrane