Naslovnica Lifestyle

Kišno vrijeme znači i mokre cipele, evo kako ih vrlo jednostavno posušiti

Iznenadna kiša i hodanje ulicom bez kišobrana rezultirat će mokrim tenisicama ili pak čizmama, a za njihovo sušenje postoji rješenje
06. studenoga 2019. u 07:05 1 komentara 2632 prikaza
Foto: Getty Images

Promjenjivo vrijeme često iznenadi mnoge, a mokre tenisice ili cipele nakon cijelog dana hodanja po kiši mogu se jednostavno posušiti i ponovno nositi idućeg dana. 

 | Autor : Getty Images Foto: Getty Images

Tko bi rekao Bijele tenisice su se zaprljale? Nema problema, pasta za zube će im vratiti život

Sve što vam treba je novinski papir. Tenisice se stave na papir koji će upiti vlagu, a papir se jednako tako može zgužvati i staviti u unutrašnjost tenisica ili čizama. Preko noći će na sebe navući vlagu, a idući će dan biti suhe i spremne za korištenje. 

Još jedan način, koji će trajati nešto više, je da se stave na suho mjesto gdje ventilira zrak, dok sušenje sušilom za kosom i nije dobra ideja jer se tako samo mogu uništiti, pogotovo ako su od brušene kože. 

Pomaže čaj Postoji pomalo suludi trik koji uklanja neugodne mirise tenisica

Ako se bojite neugodnog mirisa koji bi se mogao širiti iz mokrih tenisica, stavite u njih vrećicu čaja i ostavite tako preko noći, a jednak učinak imat će i soda bikarbona. 

Pogledajte koliko muškarci poznaju ženske proizvode:

Gorenje gastro radionica
Gorenje gastro radionica
U suradnji s Večernjim listom i Gorenjem još je jednom otvorena Kuhaona
  • predator57:

    Ahaha, tenisice od brušene kože????? Vau, takvih tenisica je danas na tržištu bez uvrede nikome oko 1%. sve ostalo umjetni materijali.