Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predivna priča

KFC djelatnica oduševila majku djevojčice s autizmom: 'Uljepšala nam je dan svojom gestom'

Lauren Clarke
22.04.2021.
u 13:30

Mnogi su pohvalili djelatnicu Emmu za ono što je napravila.

Lauren Clarke bila je s obitelji u šoping centru kada je odlučila s kćerkicom Madison sjesti u KFC restoran brze hrane kako bi je malo smirila jer djevojčica boluje od autizma, pa je u jednom trenutku počela lizati predmete oko sebe jer je bila gladna. 

Kada su stigle do KFC-a shvatila je da se ne može sjesti, zbog određenih mjera koje štite od koronavirusa, a automobil je bio kod njezine majke koja je još uvijek bila u šoping centru, pa nisu mogle otići na drive-in. 

Nazvala je restoran kako bi objasnila situaciiju, a osoblje je čulo 6-godišnjakinju, koja inače ne govori, kako je uplakana pa su rekli majci da dođe pješke s njom na drive-in. 

Na zaprimanju narudžbi radila je ljubazna djelatnica Emma koja je vrlo smireno zapisivala njihovu narudžbu i istovremeno razgovarala s Madison. U tom trenutku Lauren je shvatila da kod sebe nema kreditnu karticu, a Emma je bez puno razmišljanja platila sve što su naručile kako bi djevojčica mogla pojesti i smiriti se.

Foto: Lauren Clarke

Lauren je sve ispričala na Facebooku kako bi došla do Emme i zahvalila joj se za predivnu gestu i ljubazno ponašanje s kojim se,  kada je u pitanju njezina autistična kćer, nije baš često susretala jer mnogo ljudi ne razumije kako je to imati dijete s posebnim potrebama.

"Svi koji imaju dijete s posebnim potrebama znaju koliko je loše mijenjati njihovu rutinu. Želim se zahvaliti Emmi koja radi u KFC restoranu. Uljepšala si dan meni i mojoj kćerkici", napisala je Lauren u objavi koja je ubrzo postala viralna, prenosi Mirror.

Foto: Lauren Clarke

Pfizer najavio i treću dozu, cijepit ćemo se jednom godišnje?

Veliko istraživanje otkrilo: Cjepivo protiv ospica ne uzrokuje autizam!

1/1
Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
14:43 22.04.2021.

Prekrasno,... nadam se da je ema dobila svoju lovu uvećanu za tringelt.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije