Kesteni su jedan od glavnih simbola jeseni: Znate li kako ih ispeći kod kuće?
Slijedite ove korake i kesteni će ispasti savršeni baš svaki put.
Komentari 2
DU
Uz pečeni kestene dobro paše mošt.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Za pečenje kestena najbolje je nabaviti cincilatorsku gefufnu tramvajske getribe, obložene inoxom koja je 2 tjedna odležala u pacu za meso. Netreba ni vatra, kesteni sami isjaču iz ljuske čim čuju kamo idu.