Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jednostavno je
Povratak na članak

Kesteni su jedan od glavnih simbola jeseni: Znate li kako ih ispeći kod kuće?

Slijedite ove korake i kesteni će ispasti savršeni baš svaki put.

Komentari 2

AR
Archangel711
10:09 12.10.2020.

Za pečenje kestena najbolje je nabaviti cincilatorsku gefufnu tramvajske getribe, obložene inoxom koja je 2 tjedna odležala u pacu za meso. Netreba ni vatra, kesteni sami isjaču iz ljuske čim čuju kamo idu.

VL
DU
Deleted user
09:46 12.10.2020.

Uz pečeni kestene dobro paše mošt.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.