Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Kerrock – za kuhinju, kupaonicu... otporan na sve

DV2801
VL
PR
Autor
PR članak
28.01.2013.
u 15:48

Tapete su novi trend u uređenju interijera – otkrijte zašto su dizajneri ponovno poludjeli za njima

U novom broju priloga Dom i vrt donosimo brojne savjete za uređenje doma. Doznajte kako je u bajkovitom zaselku podno Papuka, od ideje do realizacije, Nataša Ljevar sama preuredila obiteljsku kuću u kuću iz svojih snova.

Tapete su novi trend u uređenju interijera – otkrijte zašto su dizajneri ponovno poludjeli za njima. Jedan od krivaca za povratak "obleke" za zidove svakako su i nove tehnologije. Uredite i osvježite dječju sobu u samo nekoliko poteza neodoljivim detaljima koji će oduševiti vas i vaše mališane.

Kerrock, materijal koji je otporan na kemikalije i udarce, a vrlo je jednostavan za održavanje, postaje standard u izradi kućnog namještaja. Doznajte sve o tom zanimljivom materijalu koji se sve češće koristi.

U nekoliko koraka od papira i cementa sami napravite teglu za cvijeće, po vlastitim željama i potrebama. Savjetujemo koje bilje kombinirati s kojim, a koje nikako jedno s drugim.

Ne propustite dnevnik Kornelije Benyovsky Šoštarić koji donosi insajderske savjete za sve one kojima je vrtlarenje više od hobija.

U četvrtak, 31. 1., ne propustite novi broj priloga Dom i vrt, samo u Večernjem listu.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?