Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LAGALA SAMOJ SEBI

Kelly McGillis 'izašla iz ormara'

30.04.2009.
u 12:12

Nakon što je prošle godine u posljednjoj sezoni popularne serije o lezbijkama "The L Word" u dvije epizode glumila pukovnicu Gillian Davis, Kelly McGillis priznala je da je i privatno sklona ženama.

Glumica čiju je karijeru obilježio proboj 1984. ulogom amiške samohrane majke u "Svjedoku" s Harrisonom Fordom, za što je bila nominirana za Oscara, te potom letačke instruktorice Charlie Blackwood u velikom hitu "Top Gun" s Tomom Cruiseom, u karijeri je imala veliki pad nakon što je 1988. sjajno odglumila odvjetnicu Kathrynn Murphy koja zastupa silovanu Sarah Tobias (Oscarom nagrađena Jodie Foster) u filmu "Optužena" (prvo je bila pozvana da glumi Saru, ali kako je i sama bila žrtva silovanja, odlučila se za ulogu odvjetnice).

Dvadesetogodišnji niz uloga u nezapaženim filmovima koji je uslijedio bio je popraćen i s dva neuspjela braka, koja su oba završila razvodom, prije nego što je lijepa glumica odlučila prestati negirati svoje seksualne sklonosti.

- Gotova sam s muškarcima. To sam obavila, i trebam krenuti dalje sa svojim životom. To je još jedan dio toga da budeš iskren prema sebi... a to je za mene osobno bio veliki izazov – izjavila je 51-godišnja glumica za Radar Online.
- Mislim da je prihvaćanje vlastite homoseksualnosti za mene bio dugotrajan proces koji je počeo negdje u mojoj 12. godini. Događale su mi se mnoge stvari zbog kojih sam bila uvjerena da me Bog kažnjava za to što sam gay. Bio je to mukotrpan proces.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije