Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obline su "in"

Kelly Brook i drugom kolekcijom za New Look laska raskošnim ženama

kelly brook
Foto: New Look
1/5
20.09.2012.
u 00:01

Novom kolekcijom za New Look Kelly se još jedanput inspirirala idolima poput Marilyn Monroe i Sophije Loren te je kreacijama još više odlučila istaknuti žensku siluetu

Nakon vrlo uspješne debitantske pin-up kolekcije za high-street brend New Look ovog ljeta, raskošna Kelly Brook još je jedanput odlučila razveseliti sve žene s oblinama te jesensko-zimskom kolekcijom još više laskati ženskoj silueti i još više istaknuti svu raskoš ženskog tijela.

Kao žena koja se odlično nosi sa svojim ženstvenim oblinama te točno zna kako ih istaknuti, novom kolekcijom upravo želi pomoći ženama da ih prigrle i ne skrivaju vrećastom odjećom te da se osjećaju sjajno u vlastitoj koži. Inspiraciju je, kao i za prvu kolekciju, pronašla u pedesetim godinama prošlog stoljeća te divama raskošnih tijela poput Sophije Loren, Brigitte Bardot i Marilyn Monroe.

Naravno, odjeći je Kelly dala vlastiti pečat, tako da je leopardov uzorak lajtmotiv nove kolekcije, no seksi uzorak ublažila je romantičnim materijalima poput svile i čipke s rokerskom vibrom. Prateći trendove, u njezinoj kolekciji ima za svakog ponešto – od ležernih kreacija upotpunjenih perlicama, ovratnika i traperica koje izdužuju figuru do elegantnih haljinica koje ističu obline. A ni na iznimno popularan kroj ove sezone, peplum, nije zaboravila. Cjelokupni styling upotpunila je cipelama i torbicama koje je također dizajnirala.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije