Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ludnica u londonu

Kate Moss izazvala stampedo: Krpice se sada prodaju na eBayu za malo bogatstvo

Kate Moss
Foto: Gary Stone/News Syndication/PIXSELL
1/12
30.04.2014.
u 14:30

Slavna manekenka dizajnirala je kolekciju za Topshop

Londonski Oxford Street i običnim danima izgleda kao mravinjak, no kada znate da je puštena u prodaju nova kolekcija koju je za Topshop osmislila Kate Moss, bolje je izbjegavati taj dio grada.

Slavna manekenka izazvala je u središtu Londona pravi mali stampedo. Na ulici se sjedilo u nepreglednim redovima, gurao i gužvalo. Svi su željeli dobiti svoj dio kolača.

Foto: Gary Stone/News Syndication/PIXSELL

U ovom slučaju, poslastica su krpice s potpisom vječne mršavice. Lansiranje kolekcije odigralo se sinoć, a svoju su prijateljicu došle podržati brojne svjetske zvijezde.

Naomi Campbell, Cara Delevigne, Stella McCartney, Sienna Miller i ostali "komadi" nisu se, naravno, morali gurati s ostalim smrtnicama.

Foto: Instagram/TopShop

Kate je brzo nakon pozdravljanja prisutnih pobjegla na privatnu zabavu, a krpice s njezinim potpisom planule su u trenu. Kolekcija je, kaže manekenka, inspirirana njezinim osobnim stilom, a cijene su prihvatljive.

Najskuplji komad stoji 6000 kuna, no uz Kate i britanski Topshop, priliku za zaradu ovdje su uočili i brojni sretnici.

Pojedini komadi već su pronašli svoj put do eBaya gdje se prodaju po višestruko višim cijenama. Kolekcija je, osim u dućanima, dostupna i putem e-trgovine Net-A-Porter koja dostavlja u Hrvatsku. Ipak, većina komada je rasprodana.

>>Kate Moss se vratila! Pogledajte kolekciju za Top Shop

Foto: ebay

Jakna koja je stajala 120 funti prodaje se za 750

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije