Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubavne muke

Kate Hudson prekinula s Rodriguezom

kate hudson
reuters
15.12.2009.
u 08:41

Na početku veze Kate i Alex počeli su tražili idealnu kuću koja bi bila njihov zajednički dom, no nakon skoro godinu dana veza se raspala zbog njegova učestalog tulumarenja.

Na početku njihove veze, prije skoro godinu dana, činilo se kako je glumica Kate Hudson u Alexu Rodriguezu, nakon propalog braka s pjevačem Chrisom Robinsonom s kojim ima sina, konačno pronašla mir i sreću. Kako je uvijek bila škrta na riječima kada se radilo o ljubavi, Kate još uvijek šuti o prekidu s igračem bejzbola, a Alex je glasine o prekidu opovrgnuo već početkom ovog mjeseca kada je tulumario u Miamiju u nepoznatom ženskom društvu.

Ključne riječi

Komentara 1

RI
riousa
11:33 15.12.2009.

Kate hajd sad kodmene na cevape

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije