Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaliječila ljubavne rane

Kate Hudson ima novu ljubav - fotografa

kate hudson
reuters
20.01.2010.
u 13:25

Glumica se na ručku pohvalila prijateljicama kako je ljubavna priča s igračem bejzbola Alexom Rodriguezom završena stvar jer sada ljubi jednog fotografa.

Kate Hudson novom je ljubavi zaliječila prekid sa zgodnim igračem bejzbola Alexom Rodriguezom. Kada je nedavno čula da je samo nekoliko tjedana nakon njihova prekida Alex našao novu curu, glumica je odlučila uzvratiti udarac. Na ručku se tako prije nekoliko dana pohvalila prijateljima kako opet osjeća leptiriće u trbuhu, a te osjećaje u njoj je probudio jedan fotograf.

Uzvici oduševljenja odjeknuli su restoranom kada je Kate svojim prijateljicama pokazala fotografiju svojega novog ljubavnika, na što se Kate samo zadovoljno nasmiješila. Znatiželjne prijateljice zapitale su je ima li više nade za Alexa, na što je 30-godišnja glumica odmahnula glavom i rekla kako je to završena priča.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije