Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez dugova

Kasnite s vraćanjem knjige u NSK? Ne brinite, bliži se dan kad opraštaju zakasninu!

Borna Filić
20.02.2020.
u 10:52

Ako slučajno u kućnoj biblioteci imate knjigu koja pripada NSK, a već kasnite s povratom, sad je pravo vrijeme da je vratite!

Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu 22. veljače slavi svoj dan, a tim povodom oprostit će zakasnine. Misal po zakonu rimskoga dvora otisnut je 22. veljače 1483., a upravo na godišnjicu tiskanja prve hrvatske tiskane knjige svi koji kasne s vraćanjem knjiga mogu je vratiti bez plaćanja zakasnine.

U videu pogledajte što mladi misle o političkoj situaciji u Hrvatskoj:

Kako piše srednja.hr, ako kasnite, knjigu bez dugova možete vratiti i dan ranije, 21. veljače. Knjige je potrebno vratiti na pult na kojem su bile posuđene, kažu iz knjižnice:

– Knjige se vraćaju na ulaznoj razini i u čitaonicama na trećem i na četvrtome katu. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije