Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE SVIĐA MU SE

Karl u Moskvu, Karl iz Moskve

03.06.2009.
u 14:38

Svoju novu predjesensku kolekciju za Chanel "Karl Veliki" nazvao je Pariz-Moskva i promovirao je u Moskvi ali, premda je iz tog grada izvukao inspiraciju i u njemu predstavio kolekciju, glavni grad Rusije Lagerfeldu se nije svidio.

Jedna od njegovih glavnih zamjerki je nedostatak zgodnih muškaraca, od kojeg je po njemu jedina iznimka bio izabranik srca njegove dugogodišnje inspiracije Naomi Campbell, tajkun Vladislav Doromin koji je sudjelovao u snimanju spreada za časopis "V":

- Mislim da su žene ljepše od muškaraca. Da sam ja žena ovdje, bio bih lezbijka. Sreo sam samo jednog zbilja zgodnog muškarca, Naomina dečka. On je zbilja krasan. Što se drugih tiče, možda ja nemam odgovarajući kut gledanja.

Lagerfeldu se nije svidjela ni kuhinja u moskovskim restoranima, koji njegovu obveznu ribu kuhanu na pari i grilano povrće nisu znali pripremiti po njegovu ukusu; kaže da je srećom sa sobom ponio provijant – kukuruzne pogače i proteinske praške. Nije mu palo na pamet kušati lokalne specijalitete poput boršča, jer je tu juhu jednom tjedno morao jesti u djetinjstvu pa mu se zgadila.

Ni ljepote tog grada bogatog poviješću nisu ga privukle u obilazak. On kaže da je "informirana osoba" koja je već dosta toga pročitala o svim zgradama koje treba vidjeti, a on više voli čitati o nečemu nego to vidjeti, jer su u njegovoj mašti sva mjesta savršena, a u stvarnom životu – ružna:

- Nikad te ne razočara tvoja mašta, dok stvarnost zna itekako razočarati.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije