Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Karat Jewelry donosi Vam prekrasne Božićne poklone koji neće isprazniti novčanik

Karat Jewelry
Foto: Promo
1/14
05.12.2020.
u 08:00

Često nam najljepši dio godine mrvicu pokvari velika želja da svima koje volimo kupimo poklon, pogodimo pravi poklon koji će čovjeka uistinu razveseliti, da pri tome ne potrošimo tjedan dana vremena i sva sredstva s tekućeg računa.

U pomoć nam dolazi domaći brand nakita kojeg Hrvatice obožavaju, Karat Jewelry. Iako nam je prva pomisao da sigurno ne možemo pokloniti bližoj i široj rodbini + prijateljima poklone od srebra jedna klik na web shop www.zlatarnicekarat.com je dovoljan da se uvjerite da je moguće.

Foto: Arena Hospitality Group

U svom velikom asortimanu kroz sedam dizajnerskih kolekcija brand Karat Jewelry nudi Vam prekrasne naušnice geometrijskih linija, inspirirane matematikom i snagom žena. Naušnice u obliku kruga, trokuta ili kvadrata iz kolekcije Geometry svidjet će se baš svakom ukusu, a za njih trebate izdvojiti samo 160,00 kn (tag na kolekciju ili produkt).

Foto: Arena Hospitality Group

Single prstenčići koji su ručno izrađeni savršeni su znak pažnje. Dolaze u nekoliko varijacija, Geometry kolekcija nudi modele sa krugom i trokutom dok Like a Star kolekcija nudi modele sa srcem i zvjezdicama, a Edgy Pearls nudi model s kuglicom i biserom. Prednost ovakvog prstenja je što se veličina može prilagoditi.

Foto: Arena Hospitality Group

Osim prstenja i naušnica, ako poželite izdvojiti malo veći iznos, prekrasne jednostavne ogrlice možete kupiti za 280,00 do 350,00 kn (Like a Star i Geometry kolekcija). Osim njih čekaju Vas i Friendship narukvice koje su 200,00 kn.

Foto: Arena Hospitality Group

Za one koji baš vole potrošiti sve što imaju i što nemaju, pogledajte našu kolekciju Modern Femme Fatale i počastite se lancima koji se sada nose više nego ikada.

Foto: Arena Hospitality Group

Kako bismo svi bili društveno odgovorni, kupnja preko web shopa je za ovo ludo vrijeme više nego dobro došla. Vrijedna ekipa u Karat Jewelry-u će po Vašem naputku prilikom check-outa svakoj osobi u Vaše ime ručno ispisati čestitku za Božić. Iako ovog Božića nećemo biti svi zajedno, možemo se i dalje razveseliti i poručiti jedni drugima da se volimo i mislimo jedni na druge.

Foto: Arena Hospitality Group

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije