Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanimljivo

Kakvi muškarci i žene najčešće varaju svoje partnere? Istraživanje otkrilo odgovore koji bi vas mogli iznenaditi

Shutterstock
23.10.2022.
u 23:00

Žene i muškarci s određenim karakteristikama najvjerojatnije će prevariti svoju partnericu ili partnera, tvrdi istraživanje

Stručnjaci su otkrili da žene s tri određene karakteristike najvjerojatnije varaju svoje partnere. Naime, žene koje sebe opisuju kao 'usamljene' ili 'pomalo muškobanjaste', te žene koje se opisuju kao kućanice, vjerojatnije će varati, pokazalo je novo istraživanje. Anketa koju je proveo IllicitEncounters.com, stranica za upoznavanje oženjenih ljudi, proučila je preko 10 tisuća profila kako bi otkrila koje su osobine najčešće među onima koji varaju, piše The Sun

Stručnjaci otkrili dan i sat: Ovo je najbolje vrijeme u tjednu za seks!

1/6

Čak 30 posto korisnica ove stranice sebe opisuje kao usamljene, 27 posto njih opisuje kao muževne, a 20 posto žena na toj stranici su domaćice. Kada su u pitanju muškarci, visoki, pametni, bogati muškarci ispostavili su se kao najčešći varalice. 

Rezultati pokazuju da će muškarci vjerojatno varati zbog požude, arogancije i svog ega, dok se žene mogu okrenuti varanju ako se počnu osjećati zapostavljeno od strane partnera.

- Naši rezultati pokazuju da je muškarcima teško potisnuti svoj ego. Visoki, imućni, pametni.. ovi muškarci misle da imaju sve ili da mogu imati sve. Žele imati afere s koliko god žena je to moguće, odnosno koliko god smatraju 'prikladnim'. Da ne spominjem da će kao pametni, bogati i visoki muškarci ionako privući žensku pažnju, htjeli oni to ili ne, što samo potpiruje njihov ego i tjera ih da aferu razmotre kao moguću opciju - objasnio je glasnogovornik stranice, Christian Grant. 

Žene s druge strane, kako tvrdi Christian, imaju sasvim drugu priču. Tipična žena koja vara svoga partnera većinom nije vođena arogancijom, egom ili požudom, već osjećajem usamljenosti, zahvaljujući nedostatku zadovoljstva u svom braku.

- Ova usamljenost dodatno se pogoršava za kućanice koje sate provode same, samo da bi bile zanemarene kada se njihovi muževi vrate kući - zaključio je Christian. 

Psiholozi otkrili kako se manje svađati s partnerom: Pomaže i odvojeno spavanje! 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije