Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osobnost

Kakva je vaša frizura i što ona govori o vama?

češljanje
Foto: Thinkstock
1/7
21.10.2015.
u 07:00

Ona može drugima otkriti kakva vam je osobnost, a možete prema osobnosti i promijeniti svoj look. Doznajte, možda vam neka frizura bolje stoji

Svoju odjeću i nakit možete svaki dan mijenjati i slagati si određeni look. Ali frizure baš i ne. Ne mislimo pritom na konjski rep ili pletenicu, 

I kakve sad ima veze kakvu netko ima frizuru? 

Ona može drugima otkriti kakva vam je osobnost, a možete prema osobnosti i promijeniti svoj look. Doznajte, možda vam neka frizura bolje stoji. 

Valovita kosa

Valovitu kosu je teško održavati i zahtijeva posebnu njegu. Žene s dugom valovitom kosom su vrlo ženstvene i "chic". Ovakav stil pristaje žena s uskim licem, ali čak i onima s visokim čelom. 

Ravna duga kosa

Ove žene ne kompliciraju. One su pune života i slobodnog duha. Osjećaju se ugodno u svim okruženjima, kako u svom domu,, tako i u hotelima s pet zvjezdica ili u nekom prenoćištu uz autocestu. Ova frizura ne pristaje ženama s malim licem jer će duga kosa učiniti da lice izgleda još manje. 

Bob frizura

Ova frizura otkriva žene koje su usredotočene i točno znaju što žele. One su moćne i elegantne. Frizuru je malo teže održavati, a odgovara ženama s okruglim licem. 

Šiške

Žene koje imaju šiške često su koketne i pomalo prgave. Imaju jaku osobnost, ali vole ostati u doticaju sa svojom ženstvenošću. Najbolje pristaju ženama koje imaju veliko čelo. Šiške će lako promijeniti vašu frizuru, a da ne žrtvujete svoju dužinu kose. 

>>Ovo je dokaz da savršenstvo ne postoji

Komentara 2

DU
Deleted user
13:00 21.10.2015.

Moja frizura otkriva da ne mogu upravljati kosom. Svaki dan "nova" frizura.

LI
liliZG
12:57 22.10.2015.

Veliko čelo, ne veliko čelo već visoko čelo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije