Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
avanturistička ponuda

Kako to izgleda kad se leti iznad mora s Fyboardom

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/14
27.07.2018.
u 12:04

Vozeći se na Flyboardu, vozač se može vinuti u zrak i do 15metara i tako se stvara osjećaj 'letenja' iznad vode, što stvara nezaboravno iskustvo

Dubrovnik je jedna od najposjećenijih i najpoželjnijih turističkih destinacija u Hrvatskoj.

Turistička ponuda im je vrlo bogata, pa osim posjeta kulturnih i povijesnih znamenitosti, za ljubitelje sportskog adrenalina, turisti se mogu okušati u jedrenju, avanturističkoj plovidbi u kajacima i upoznati otok Lokrum, penjanju na brdo Srđ s kojeg se pruža prekrasan pogled na grad, pučinu i otoke, a tu je i vrlo popularna vožnja na moru, odnosno na Flyboardu.

>> Pogledajte video djevojke koja je na plaži Banje isprobala letjeti na Flyboardu

Flyboard je vrsta vodenog jetpacka koja je pričvršćen za jet ski koji omogućuje Flyboardu pogon kroz vodu i zrak. Vozač stoji na dasci koja je povezana dugim cijevima za jet ski.

Vozeći se na Flyboardu, vozač se može vinuti u zrak i do 15metara i tako se stvara osjećaj 'letenja' iznad vode, što stvara nezaboravno iskustvo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije