Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igranje modom

Kako postati virtualna stilistica

ford
16.04.2010.
u 13:20

Virtualna stilistica može odabrati izgled "svog" modela kao i to u kojem će se okruženju ona nalaziti.

Švedska internetska destinacija za styling Looklet.com za djevojke zarazna je kao što je za dečke to, primjerice, ProEvolution Soccer na playstationu. Riječ je o portalu kojim se mogu ostvariti neostvareni snovi i barem nakratko postati maštovita modna stilistica. Naime, na toj se stranici omogućuje virtualno odijevanje manekenki u najnovije dizajnerske krpice, od donjeg rublja, cipela i tenisica, raznih haljina, sakoa, jaknica, hlača... sve do sitnih detalja kao što su  satovi, prstenje i naušnice, prenosi portal Teen 385. Osim same odjeće (koje, iako je Looklet tek u svojoj beta fazi, ima u izobilju), za ovu se djevojačku igru može odabrati izgled "svog" modela kao i to u kojem će se okruženju nalaziti - pred ogledalom, na ulici.... Model se može pogledati sprijeda, straga i u profilu, a može se kombinirati i isprobavati razne detalje, primjerice, košulju "pospremiti" u suknju, hlače ugurati u čizme ili pak premjestiti torbu s ruke na rame.
Kad "vlastiti" model sasvim dotjeramo, možemo ga i objaviti, kao i komentirati i davati glasove drugim outfitima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije