Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
savjet vizažistice

Kako nanijeti šljokice da izdrže na licu cijeli party bez popravljanja

Foto: Diva
1/3
25.12.2018.
u 07:00

Ovo je idealno vrijeme za temu o šljokicama, kada ćemo imati bolju priliku ako ne sada, u svečanoj novogodišnjoj noći ili uz božićno drvce?

Naša poznata make up artistica Sanja Agić savjetuje sljedeće.

Šljokice su sposobne napraviti onaj wow glam trenutak. Možemo ih koristiti svugdje.

Postoje u kremama za tijelo, u prahu za tijelo i zasebno pa ih koristimo ciljano na područja koja želimo. Ima ih u svim bojama i raznih veličina. Možemo se odlučiti za sitnije ako ne želimo da u potpunosti preuzmu pažnju na sebe ili one malo krupnije, koje će definitivno ostaviti snažan dojam. 

Za bilo koju upotrebu šljokica potrebno je pripremiti lice, kao i za bilo koji drugi trajniji make up. 

Ako se odlučite za šljokice na usnama, tada svakako nanesite podlogu, zatim olovku za usne u boji koju želite, zatim ruž u istoj boji (masnije teksture) i zatim kistom prilijepite šljokice preko ruža. Bolji efekt se postiže ako se koriste šljokice u istoj boji ruža koji ste prethodno nanijeli. 

Na očimo možemo koristiti šljokice na više načina. Prvenstveno u obliku tuša, tada također nanesemo cijelu podlogu, pa make up i zatim neko sjajilo, uz pomoć preciznog i tankog kista. Nakon toga samo na to područje prislonite šljokice precizno i tanko uz rub oka, tada će se šljokice diskretno presijavati pri treptanju oka. Ako želimo šljokice nanijeti duž cijelog kapka, potrebno je uz podlogu za make up i kompletan make up, na kraju nanijeti u tankom sloju sjajilo i također kistom precizno nanijeti šljokice na područje cijelog kapka. 

Prethodno opisani postupci se ponavljaju na bilo kojem području na koje zelite nanijeti šljokice. Šljokice imaju efekt čarolije, kako se sudaraju i preklapaju sa svjetlošću, tako se sjaje i sve se čini puno čarobnije nego inače. 

Članak je originalno objavljen u magazinu Budi.IN Chic. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije