Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Kako minimizirati stres

Gorenje GardenFresh
Foto: Gorenje
1/4
28.06.2022.
u 09:44

Probuditi se, provesti velik dio dana radeći, brinuti o svojoj obitelji, obavljati sve kućanske poslove, brinuti o sebi i vlastitoj dobrobiti i još mnogo toga iz dana u dan

Slažete li se da uz moderan način života dolazi dosta stresnih trenutaka? Slažete li se da je pojednostavljivanje svakodnevnih obaveza definitivno jedan od načina da svakodnevni život učinite malo lakšim, manje kompliciranim i ugodnijim? Ako je tako, novi samostojeći hladnjak sa zamrzivačem Gorenje GardenFresh definitivno je prava stvar za vas. Uz njihovu daljinsku WiFi značajku možete pojednostaviti svoj život i smanjiti razinu stresa.

Povezivanje je ključ
Ubrzani svijet u kojem živimo i sve mogućnosti koje nudi svakako pridonose nedostatku vremena. To često dovodi do osjećaja da nemate kontrolu nad vlastitim životom. U isto vrijeme, suvremeni svijet nudi rješenja za bolje podnošenje stresnih trenutaka. Jedna od njih je svakako povezanost. Osim rada na daljinu koji može uštedjeti mnogo vremena i koji je mnogima postao nova normala, daljinsko upravljanje kućanskim aparatima još je jedan način uštede vremena i eliminacije stresa iz naših života.

Foto: Gorenje

Budite pametni, koristite pametne uređaje
Gorenje GardenFresh samostojeći hladnjaci s ConnectLife rješenjem pojednostavljuju živote i uklanjaju nepotrebne stresne trenutke. Zamislite da na putu kući odete u trgovinu i kupite puno hrane. Uz pametnu WiFi značajku moći ćete postaviti željenu temperaturu sa svog pametnog telefona dok kupujete ili uključiti funkciju SuperCool kako biste svoj hladnjak pripremili za novu hranu i pića. Sjećate li se kada ste ostavili otvorena vrata hladnjaka ili zamrzivača, a hrana vam se pokvarila? Pametna upozorenja obavijestit će vas kada ste zaboravili zatvoriti vrata ili je temperatura drastično porasla. Povezani pametni rashladni uređaji mogu vam čak pomoći da pronađete rješenja za moguće izazove s kojima se možete susresti dok ih koristite. U aplikaciji Service ticketing pronaći ćete odgovore na većinu svojih pitanja, kao što su značenje signalne lampice, informacije o grešci i slično.

Foto: Gorenje

Inovativna rješenja za smanjenje razine stresa
Osim pametnih WiFi značajki, samostojeći hladnjaci za zamrzavanje GardenFresh nude inovativna rješenja, kao što je NoFrost Plus, koji sprječava nakupljanje leda i mraza kako bi potrošnja energije bila niska, čineći odmrzavanje i čišćenje unutrašnjosti prošlošću. Uz ConvertActive, potreban je samo jednostavan pritisak na gumb da se odjeljak zamrzivača pretvori u odjeljak hladnjaka ili veliku ZeroZone ladicu, pružajući više prostora za pohranu grickalica ili napitaka, dok pametni sustav AdaptTech neprestano prati i analizira način na koji je hladnjak se koristi i u njemu održava optimalnu temperaturu, bez obzira na to koliko često otvarate vrata. Sva rješenja napravljena su za smanjenje razine stresa u vašem životu.

Foto: Gorenje

Pojednostavite svoj život
Mali koraci mogu dovesti do velikih promjena u vašem životu. Jednostavno budite pametni i koristite pametne uređaje koji pojednostavljuju živote. Za više informacija o Gorenje GardenFresh samostojećim hladnjacima sa zamrzivačima posjetite našu web stranicu.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije