Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lako se naviknuti na dobre stvari

Doris Pinčić Rogoznica: Kako je biti zaposlena mama

Kako je biti zaposlena mama
Foto: Promo
1/3
14.11.2017.
u 10:19

Nedavno smo udomili jednog odličnog pomagača koji definitivno ima važno mjesto u našem domu

Usklađivanje privatnog života s poslovnim obavezama je u današnje vrijeme poprilično zahtjevno, posebice ako je tu i maleno dijete kojemu je potrebno posvetiti što više vremena.

Jedan moj radni dan je vrlo dinamičan. Započinje vrlo rano, buđenjem već u 5 sati kada odlazim na radio odraditi jutarnju emisiju. Često nakon toga odlazim na snimanje gdje ostajem do kasnog popodneva. Nakon toga odlazim doma i preostalo vrijeme posvećujem svome sinu Donatu. Osim toga, pokušavam nekoliko puta tjedno ugurati i vježbanje. Najčešće se to događa kad svi navečer zaspu ili rano ujutro dok se još nisu ustali. To je moje vrijeme za mene i sigurna sam da se većina mama nikako ne želi odreći tih pola sata – sat za sebe, tako ni ja. Možete već pretpostaviti da nemam baš puno vremena za ostale hobije.

U takvom nedostatku vremena, zaista su zlata vrijedne bake koje beskrajno pomažu kada ponekad pričuvaju Donata. Ne mogu opisati koliko nam to znači.

Foto: Promo
Osim toga, nedavno smo udomili jednog odličnog pomagača koji definitivno ima važno mjesto u našem domu. To je iRobot Roomba koja svaki dan nakon što svi izađemo iz kuće marljivo usisa svaki kut našeg doma da kada se mi vratimo umorni, da bez problema možemo sjesti ili leći na pod i igrati se s našim sinom. A i znate djecu, kad god nešto jedu, uvijek malo te hrane završi na podu...

Roombu imamo vrlo kratko no već mi je nezamislivo da moram svaki put usisavati prije igre ili poslije jela... Zaista se lako naviknuti na dobre stvari.

Neću lagati, bila sam jako skeptična prije nego smo isprobali ovo čudo. Nekako sam više vjerovala u stare metode čišćenja i bila sam uvjerena da neki robot sigurno ne može usisati pod bolje i detaljnije od mene, ali sam pod nagovorom odlučila dati priliku Roombi. I zaista me beskrajno iznenadila učinkovitost i temeljitost ovakvog načina usisavanja. Svi koji imaju Roombu složit će se sa mnom da je spremnik nakon prvog usisavanja (koliko god mislili da vam je dom čist) zapravo dokaz da Roomba radi bolje nego ja. Uz to ja trebam samo stisnuti jedan jedini gumbić. Najidealnije ikad!

Sada možete pronaći iRobot Roomba 871 po akcijskoj maloprodajnoj cijeni od 3.999,00 kn i iRobot Roomba 980 po akcijskoj maloprodajnoj cijeni od 6.999,00 kn kod sljedećih ovlaštenih prodavatelja: iRobot Hrvatska trgovineElipsoeKupiLinksHarvey Normann, a sve dodatne informacije o proizvodu i akciji nalaze se ovdje.

 

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije