Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Kako izgubiti masnoću na trbuhu? Otkriveno lokalno topljenje bez dijete!

Belly Stop
Foto: PR FOTO
PR
Autor
PR članak
20.06.2016.
u 08:00

Istraživači sa sveučilišta Yale otkrili su da su žene s visokom razinom kortizola imale više visceralne masnoće. Bez obzira na to jesu li su debele ili mršave.

U nastavku pročitajte kako je Tanja BEZ DIJETE istopila ružne masnoće na trbuhu i ljubavne ručke!

Pitate li se zašto se najviše masnoće skuplja na trbuhu?

Mnoge studije pokazale su, da se visceralna masnoća najteže topi i troši za energiju. To su loše vijesti za sve nas koji je se želimo riješiti. Uz prekomjernu prehranu i nedostatak vježbe, kortizol koji puštamo u stresnim situacijama glavni je krivac za nastanak masnoće, a osobito prouzročuje nastanak masnoće na području trbuha.

Unatoč mršavljenju nikako se ne možete riješiti masnoća na trbuhu?

Mnogima su dijete i tretmani za mršavljenje omogućili gubitak kilograma, ali su masnoće na trbuhu i bokovima još uvijek bile tamo. Isto je i s majkama kojima se koža spustila nakon poroda i ne mogu je učvrstiti ni vježbom.

Postoji rješenje! Stručnjaci su razvili specijaliziranu kremu koja služi lokalnom topljenju visceralne masnoće. Predstavljamo vam specijalnu prirodnu kremu koju su stručnjaci izradili nakon mnogo godina testiranja i kombiniranja najkvalitetnijih sirovina za mršavljenje.

Tanja se riješila svojih masnoća, vrijeme je i za tebe

Moja priča klasična je priča žene s masnoćama na trbuhu i vidljivim ljubavnim ručkama.

Kad bih nosila uske majice, vidio se moj trbuh i ljubavne ručke, koji mi se, moram priznati, ne sviđaju. Ipak je to previše vidljivo i neugodno za gledanje. Da o izgledu u kupaćem kostimu i ne govorim.

I kad sam imala manje kilograma, masnoća na trbuhu je ostajala, ma uvijek je bila tu. Pa sam odlučila probati drugo rješenje s kremom Belly Stop.

Trenutačno koristim drugo pakiranje kreme i rezultat je sve vidljiviji. Malo se mjerim i stvarno vidim da to ide jako dobro! I bolje nego što sam očekivala. Opseg mog struka je manji iako nisam ni na kakvoj dijeti. A koža nekako više ne visi. Preporučujem lokalno topljenje kremom Belly Stop svima koji imaju problema s masnoćom na trbuhu ili bokovima i žele je brzo ukloniti.“ 

Tajna je mnogih novi način zatezanja trbuha i ljubavnih ručki!

Novi način zatezanja kože na trbuhu i uklanjanje tvrdokornih masnoća omogućuje vam specijalizirana krema za uklanjanje lokalnih masnoća Belly STOP. Mnogi Hrvati i Hrvatice već je koriste, ali vam o njoj ne žele pričati.

Krema se sastoji od biljaka, koje imaju poznate pozitivne učinke na kožu i topljenje masnoća. Krema je izrađena upravo za problem visceralne masnoće i bokova i vidljivo smanjuje količinu masnoće i opseg struka.

U proizvodnji kreme korišten je kompleks aktivnih sastojka, koji pomažu smanjiti masne naslage i ojačati strukturu kože. Struktura kože, koja se sastoji od kolagenih i elastičnih vlakana, često zadržava vodu ili vlagu. Zato katkada ni s vježbama ni s ishranom ne možemo izgubiti ljubavne ručke i masnoće na trbuhu.

Krema sadržava aktivne sastojke koji intenzivno djeluju na razbijanje i topljenje masnoća. Chlorella vulgaris poznata je po učinku zatezanja kože i uklanjanju otpadnih tvari. Coleus forskohlii učinkovit je kao pomoć kod mršavljenja zbog uloge forskolina kod poticanja djelovanja mišićne mase u tijelu. Kofein omogućuje poboljšanje lipolize i sagorijevanje masnoće.

Besplatna dostava i super cijena samo za čitatelje dostupna vam je >> ovdje

Specijaliziranom kremom Belly Stop za uklanjanje lokalnih masnoća, bokova i ljubavnih ručki uspjet ćete:

  • poticati sagorijevanje visceralne masnoće
  • poboljšati lipolizu i zategnuti kožu
  • ukloniti štetne potkožne tvari iz tijela
  • primijetiti prve promjene već nakon prve tube
  • poboljšati izgled i imati ravan trbuh i manje bokove
  • smanjiti opseg trbuha i bokova
  • zamijetiti brzi početak topljenja u 15 dana

Samo za čitatelje dostupna je ograničena i posebna ponuda s besplatnom dostavom >> ovdje

Nakon ovoga sigurno ćete ostati bez ružnih masnoća i uživati u ravnijem trbuhu i užem struku.

Imate dvije mogućnosti:

  • Prva, da zaboravite sve i nastavite živjeti i opterećivati se salom kao do sada još godinama.

  • Ili druga, da promijenite sve nabolje, naručite kremu i skinete salo s trbuha i bokova.

Zbog velikog interesa moguće je da ponestane zaliha kreme. Trenutačno stanje provjerite ovdje >> Klik

Želite prijaviti greške?