Kako i uz što je najbolje poslužiti sireve svojim gostima
Za platu od sira kao prilog izvanredno se slažu grožđe, kruške, jabuke, smokve i orasi te crni kruh od integralnih žitarica. A vrijedi probati i s vinima.
Komentari 1
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Uz metak u celo-brze je gotovo. Sastojci sira: aditivi, punila i mlijeko u tragovima(od bjesnih i ludih krava).