Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
high mile club

Kakav je seks u zrakoplovu otkrili su oni koji su to isprobali

avion
Thinkstock
27.04.2018.
u 08:08

Gotovo trećina tih putnika seksala su se u zrakoplovu s putnikom kojeg ne poznaju.

Istraživanje koje je provedeno na portalu Saucy Dates pokazalo je kako seks u zrakoplovu zaista nije takva rijetkost. Čak 87 posto od ukupno 11,179 sudionika istraživanja priznalo je da su iskusili seks iznad oblaka.

Gotovo trećina tih putnika seksala su se u zrakoplovu s putnikom kojeg ne poznaju. Kako je doživjeti seks u Boeing 747, otkrili su za Metro oni koji to znaju iz prve ruke.

"Pretvarala sam se da spavam i tako sam svojem dečku u zrakoplovu priuštila oralni seks. Pokraj nas je sjedila putnica, ali mislim da nije ništa primijetila. Bili smo na letu za Tajland", ispričala je Helena, 28. 

"Bilo je sasvim spontano i neplanirano. Jedna stjuardesa i ja pogledavali smo se otkad sam ušao u zrakoplov. Dok je većina putnika spavala tijekom leta, odvukla me u kuhinju zrakoplova gdje smo se seksali dok je druga stjuardesa čuvala stražu", ispričao je Howard, 35. 

"Prije nekoliko godina moja bivša djevojka i ja bili smo na dugom letu, na povratku kući u London. Bilo je mnogo slobodnih sjedala u zrakoplovu pa mi je pružila oralni seks", otkrio je Soren, 36.

 

Ključne riječi

Komentara 7

AU
austrougarskigeneral
10:14 27.04.2018.

ma odu wc skupa i onda se vrate nasmijani.

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
16:23 27.04.2018.

jedva sam stanem u taj wc haha

LU
lukathereem
14:05 27.04.2018.

87 % ! biće uz avio kartu dobiješ kondom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije