Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
muška pravila

Kada seks služi kao zamjena za bliskost

seks
Foto: Thinkstock
06.06.2014.
u 18:39

Ako odmah postavite granice, on će morati naučiti razgovarati s vama i potruditi se upoznati vas

Autorica ljubavnih romana Barbara Cartland navodno je rekla: – Kod muškaraca seks ponekad rezultira bliskošću; kod žena bliskost ponekad rezultira seksom.

Danas su ova dva aspekta jasno podijeljena. Mnoge žene igraju po muškim pravilima. Nije im potrebna bliskost da bi s nekim spavale, ali im na kraju ona ipak nedostaje i iznenađene su kad je ne dobiju.

Žene koje pokušavaju seksom ostvariti emotivnu bliskost, trebaju prestati dokazivati svoju seksualnu moć i prikloniti se “staroj školi”.

Sljedeći put kad izađete na sastanak s muškarcem jasno mu dajte do znanja da se radi o romantičnom izlasku, a ne o ugovorenom seksu.

Ako odmah postavite granice, on će morati naučiti razgovarati s vama i potruditi se upoznati vas.

>>Izludite svog muškarca u krevetu uz ove jednostavne savjete

Komentara 1

Avatar noemy-no
noemy-no
21:28 06.06.2014.

zijev...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije