Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Kad virtualni darovi postanu stvarni

ZABA
ZABA
PR
Autor
PR članak
01.12.2010.
u 10:39

Facebook nagradna igra Vrijeme darivanja dio je velike akcije Vrijeme darivanja Zagrebačke banke

Uglavnom smo navikli da virtualne stvari ostanu virtualne – no što ako slanjem virtualnih, Facebook prijateljima možete darovati stvarne poklone? Da se razumijemo, ne govorimo o virtualnim farmama, balama sijena ili čaši vina – nego o superatraktivnim poklonima poput vikend-skijanja za dvoje u elitnom skijalištu Saalbach-Hinterglemmu, tečaju stranog jezika po izboru, muškim i ženskim parfemima, fotoaparatima, poklon-bonu od čak 2.000 kuna te brojnim drugim zavodljivim stvarčicama.

Prstići vas već bole od nestrpljenja i pitate se kako doći do ove fenomenalne aplikacije? Samo trebate otići na Facebook i utipkati u tražilicu Vrijeme darivanja ili jednostavno kliknuti na link http://apps.facebook.com/vrijemedarivanjaapp/ i već od danas pa do 24. 12. možete slati poklone svojim Facebook prijateljima. I oni će vama uzvratiti, naravno, samo ih trebate lijepo zamoliti. A svaki dan, slučajnim odabirom netko od njih, osvaja pravi poklon – i to baš taj koji ste mu poslali.

Igrajte se i družite na Facebooku jer ovih blagdana zaista imate super razlog za visiti na ovoj najpopularnijoj društvenoj mreži. Osim toga, na službenoj stranici Vrijeme darivanja, www.facebook.com/vrijemedarivanja svaki dan možete saznati koje još dodatne pogodnosti možete ostvariti!

Šaljite virtualne poklone jer osim stvarnih poklona, svojim dragim prijateljima šaljete i mnoštvo lijepih želja te širite topli blagdanski duh.

Facebook nagradna igra Vrijeme darivanja dio je velike akcije Vrijeme darivanja Zagrebačke banke u kojoj plaćanje MasterCard karticama - Individualnom Standardnom, Zlatnom i Platinum te go! karticom donosi vrijedne popuste u čak 193 trgovina - partnera akcije.

Što god poželjeli za blagdane, za kakvim god poklonom tragali, od parfema do namještaja, svratite u trgovine na kojima je označeno da su partneri akcije Vrijeme darivanja i plaćajte svojim MasterCard karticama Zagrebačke banke. Dobit ćete osjetne popuste, a kao korisnici MultiPlus programa i dodatne nagradne bodove za plaćanje MasterCard karticama. Ovih blagdana, sve je na vašoj strani.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?