Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
idealan dizajnerski komad

Journal i Robert Sever kaftani za ljeto

kaftan
Foto: Rajna Raguž za Journal.hr
1/2
16.07.2015.
u 15:35

Ljeto je već u punom jeku, a sezona godišnjih odmora počela. Povodom toga, dizajnerski brend Robert Sever i lifestyle portal Journal, osmislili su idealan dizajnerski komad za ove vruće dane. Riječ je o divnom kaftanu s potpisom Roberta Severa koji dolazi u dvije boje, bijeloj i plavoj, te je idealan komad u kojem žena može biti chic cijeli dan. Povodom te suradnje snimljeni su i vizuali na kojima glavnu ulogu ima Iva Balaban.

Dizajnerski ‘must have’ artikl dolazi iz suradnje poznatog dizajnerskog brenda Roberta Severa te lifestyle portala Journal.hr. Ovaj lifestyle portal po prvi se puta odlučio za suradnju s hrvatskim dizajnerom te je u dogovoru s Robertom Severom napravljen dizajnerski artikl idealan za sve ljetne kombinacije.

“Suradnja Journala s Robertom Severom dogodila se spontano jer se Robert i ja poznajemo od samih početaka. Ovo je bila idealna prilika da zajedno napravimo nešto kreativno i imali smo jednaku viziju ljetnih kaftana. Po prvi puta surađujemo, ali nikako i posljednji, čeka nas još puno lijepih stvari u budućnosti.” izjavila je Iva Balaban, osnivačica Journala.

Cijeli članak pročitajte na Journal.hr.

Foto: Rajna Raguž za Journal.hr

Foto: Rajna Raguž

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije