Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Još ne znate kamo za doček Nove godine? U Vinkovcima vas čeka vrhunski provod uz „Tamburaše za dušu“

U Vinkovcima vas čeka vrhunski provod uz „Tamburaše za dušu“
Foto: Promo
PR
Autor
PR članak
21.12.2017.
u 09:01

Restoran Barun Trenk je za doček 2018. godine pripremio nezaboravan provod uz bogatu ponudu vrhunskih jela i pića u neograničenim količinama

Najluđa noć u godini, a vi još ne znate gdje ćete ju dočekati? Svaki početak je važan, pa je tako važno i u kakvom ćete raspoloženju dočekati Novu godinu. Recept za dobar provod sigurno bi sadržavao dobro društvo, obilje pozitivne atmosfere i vesele glazbe te naravno, bogatu ponudu hrane, pića i kolača. Upravo to vas očekuje u restoranu Barun Trenk u Vinkovcima uz all inclusive ponudu po cijeni od samo 260 kuna po osobi.

Restoran Barun Trenk je za doček 2018. godine pripremio nezaboravan provod uz bogatu ponudu vrhunskih jela i pića u neograničenim količinama, novogodišnju tombolu u kojoj možete osvojiti tri mobitela Samsung Galaxy S8, zabavni glazbeni program, ponoćnu zdravicu, kao i brojna druga iznenađenja.

Slavonci jako dobro znaju da je najveselija zabava ona uz tamburaše, pa će se tako za nezaboravan novogodišnji provod u vinkovačkom restoranu Barun Trenk pobrinuti sastav „Tamburaši za dušu“.

Restoran Barun Trenk nalazi se u ulici Stanka Vraza 13a u Vinkovcima, a zbog svoje prostranosti i multifunkcionalnog interijera pogodan je za poslovna okupljanja, održavanje seminara, konferencija, vjenčanja i sličnih događaja s većim brojem uzvanika, uz kompletnu uslugu, hranu, piće i dekoracije. Također, ispred restorana nalazi se veliki parking rezerviran isključivo za goste.

Sad kada znate gdje vas čeka vrhunski provod, rezervirajte svoje mjesto za doček Nove godine u restoranu Barun Trenk pozivom na broj 091 420 91 93.

Želite prijaviti greške?