Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dosada čini svoje

Još jedan modni trend u karanteni osvojio Instagram: Nakon jastuka, na red su došle vreće

Instagram
28.04.2020.
u 07:00

Zaboravite jastuke, novi trend su vrećice - iz dućana, za smeće, ukrasne... Kakve god bile mogu poslužiti kao novi trend u karanteni

Diljem svijeta i dalje su na snazi mjere zaštite kako bi se spriječilo širenje koronavirusa, a ljudi zaista više ne znaju što raditi. Očistili su cijelu kuću od početka do kraja, preuredili što su dugo htjeli, isprobali bezbroj recepata... Na red je sada došlo i stvaranje novih modnih trendova. Prvi je bio haljina od jastuka - žene su stavljale jastuk na sebe, a pričvrstile bi ga remenom. Dobre cipele, nakit i šminka i krenule su fotografije koje su obišle sve društvene mreže.

Zaboravite jastuke, novi trend su vrećice - iz dućana, za smeće, ukrasne... Kakve god bile mogu poslužiti, prenosi The Sun.

Kako skinuti trajni lak kod kuće saznajte u videu:

Ovaj trend ne zahtijeva remen, ali uredite se do kraja nakitom, šminkom, cipelama i torbicama. 

U galeriji pogledajte haljine za sezonu proljeće/ljeto 2020., kako to u šali zovu žene diljem Instagrama. 

1/8
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije