Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Još bolji povrat energije pri svakom koraku uz nove adidas UltraBOOST 3.0. tenisice

PR
Autor
PR članak
25.07.2016.
u 09:13

Zahvaljujući BOOST tehnologiji i posebnom dizajnu stražnjeg dijela tenisice koji prati prirodan pokret stopala tijekom trčanja povećana je udobnost neovisno o dužini staze ili podlozi.

Adidas Running predstavlja najnoviji model u svojoj kultnoj UltraBOOST kolekciji - 3.0. model tenisica za trčanje upotpunjen s još više inovativne BOOST tehnologije za još bolji povrat energije. 

Zahvaljujući BOOST tehnologiji i posebnom dizajnu stražnjeg dijela tenisice koji prati prirodan pokret stopala tijekom trčanja povećana je udobnost neovisno o dužini staze ili podlozi. Udobnosti, ali i stabilnosti stopala doprinosi i Primeknit materijal koji se potpuno prilagođava stopalu trkača i omogućava rastezanje na dijelovima gdje je to potrebno. 

Potplat adidas UltraBOOST tenisica izgrađen je od Continental gumene podloge uz kojeg će trkači i trkačice svoje granice moći pomicati na raznim terenima bez straha od loših vremenskih uvjeta. Model za žene dolazi u atraktivnoj Icey Blue kombinaciji boja dok muški model možete pronaći u upečatljivim tamnoplavim nijansama

Nove UltraBoost tenisice imali su priliku isprobati i trkači iz adidas runners zajednice. Performanse tenisica savršeno upotpunjuju potrebe članova ove trkačke zajednice koji u svojim treninzima uvijek vole prelaziti vlastite trkačke granice. 

Kolekcija je dostupna u adidas shopovima diljem Hrvatske te u specijaliziranim dućanima za trčanje poput 42.2. running store i Running gate dućana te kod ostalih odabranih partnera po preporučenoj MPC od 1399 kn. 

Za više informacija o:
adidas proizvodima posjetite: http://www.instagram.com/adidashrvatska
adidas runnersima posjetite: www.adidasrunners.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?