Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
happy chic

Jonathan Adler osuvremenio tehniku goblena na majicama

lacoste
08.01.2012.
u 13:03

Svi ljubitelji Adlera ovu rijetku modnu poslasticu mogu pronaći samo u Lacoste buticim

Lacoste svake godine u sklopu Holiday Collector’s Series angažira gosta dizajnera kako bi “ponovno osmislio” ikoničnu L.12.12 polo majicu.

Ove godine čast je pripala Jonathanu Adleru, njujorškom umjetniku, prvenstveno poznatom kao keramičaru, ali i dizajneru interijera. Prijašnjih godina slavljeničke limitirane kolekcije su potpisivali dizajneri poput Toma Dixona, Michaela Younga, Brazilaca braće Campana i kineskog umjetnika Li Xiaofenga.

Jonathan Adler, dizajner koji je izmislio «happy chic» pristup dizajnu, stvorio je jedinstvenu polo majicu koristeći tradicionalnu tehniku goblena na suvremen način.  

Šesta po redu suradnja, lansirana je i proslavljena na ekskluzivnom eventu u Parizu, u veličanstvenom zdanju Petit Palais. Tom prigodom svi su gosti igrali Adlerov omiljeni sport, stolni tenis, koristeći posebne rekete sa motvima sličnim onima na Adlerovim Lacoste polo majicama.

Svi ljubitelji Lacostea ovu rijetku modnu poslasticu mogu pronaći samo u Lacoste buticima u Zagrebu na adresi Frankopanska 12, u Splitu na Narodnom trgu 9, te u Rijeci u Tower centru.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije