Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

John je još i dobar jer mama Terry s punicom krade, a tata dila drogu

John Terry
AFP
02.02.2010.
u 15:21

U svibnju je Terryjeva majka Sue (50) uhićena zajedno s punicom mu Sue Poole (54) jer su krale. A otac Ted u jesen 2009. uhićen je jer je dilao kokain. A sin im zarađuje više od milijun kuna na tjedan!

Kapetan engleske reprezentacije i Chelseaja John Terry zacijelo će propustiti kup-susret londonskog kluba 13. veljače kako bi otputovao u Dubai i ondje se na Valentinovo pokušao pomiriti sa suprugom Toni Poole.

Ona je nakon Johnova razotkrivanja bračnih prijevara pokupila trogodišnje blizance i otišla s namjerom da se razvede. Rasplet odnosa sa suigračem u reprezentaciji Wayneom Bridgeom, s čijom je djevojkom Terry bio, tek se očekuje. A Terry, koji je u lipnju 2009. proglašen najboljim tatom na svijetu, sad će kao otac morati i djeci dosta toga objasniti. 

No nije bračna nevjera jedino što je obilježilo obitelj Terry. U svibnju je njegova majka Sue (50) uhićena zajedno s punicom mu Sue Poole (54) jer su krale. A otac Ted u jesen 2009. uhićen je jer je dilao kokain. A sin im zarađuje više od milijun kuna na tjedan! (rj)

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
15:58 02.02.2010.

Sirotinjo i Bogu si teska,izusti tata i pvuce dva-tri dima trave.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije