Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ups

Jesu li ovo najgori spojevi ikad? Ovo su iskustva 7 žena

spoj
Foto: Thinkstock
1/4
02.09.2016.
u 10:03

"Bio je to spoj "naslijepo" i on je trebao otići kući da presvuče majicu. Svratili smo kod njega, a prvo što sam vidjela bio je iskorišteni kondom na njegovu krevetu"

Nervoza prije nekog prvog spoja je uobičajena. Ne znate kako će proći, što očekivati...

A ono što im se dogodilo na prvom spoju upravo nije očekivalo ovih 7 žena koje su za Cosmopolitan otkrile što ih je toliko šokiralo...

"Bio je to spoj 'naslijepo' i on je trebao otići kući da presvuče majicu. Svratili smo kod njega, a prvo što sam vidjela bio je iskorišteni kondom na njegovu krevetu. Spoj je upravo završio, ispričala je 26- godišnja Cara M. 

– Poveo je na spoj sestru i njezina muža. rekao je da njegovi nećaci i nećakinje nisu bili u mogućnosti doći. Kao ni njegovi roditelji... Iskustvo je to koje je ispričala 33- godišnja Ashleigh H.

– Dogovorili smo se da će on doći kod mene. Ponio je neke "filmove" koje bismo mogli pogledati zajedno. A onda je pustio snimku kako on igra nogomet – razočarana je bila 26- godišnja Kaitlyn B.

– Nakon spoja dogovorili smo se da uzmemo sobu u hotelu. On je rekao da je stranac i da njegova kartica neće proći pa sam ja platila sobu. Ujutro sam na njegovu mobitelu vidjela poruku od njegove djevojke koja je napisala da ga nije mogla dobiti i pita je li sve OK – iskustvo je to koje je ispričala Erika A., (26). 

– Ponudio mi je da će mi skuhati večeru. Kada sam došla kod njega, rekao je da ipak nije znao skuhati pa me zamolio ako ga mogu naučiti. Ipak, otišao je u dnevnu sobu svirati bubnjeve i rekao mi je kako je htio provjeriti možemo li biti kompatibilni i sretni dok radimo odvojene stvari u istom kućanstvu. Rekao je da je ovo bio jedan od testova – ispričala je 27-godišnja Chelsea S.

– Pukao nam je kondom na prvom spoju i ujutro smo otišli po "tabletu za poslije". Bio je izvan sebe. Kada sam dobila mjesečnicu, više se nije javio – iskustvo je 24- godišnje Jenyae S.

– Prespavala sam kod njega i ujutro sam morala ići obaviti veliku nuždu. Ma koliko se trudila, nisam uspijevala pustiti vodu. Nešto se pokvarilo. Kasnije sam čula da je moju nezgodu ispričao prijateljima. Idiot! – Bilo je to neugodno iskustvo Kayle K.( 25).

>>12 suptilnih znakova otkriva: Vaš partner više nije zaljubljen

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije