Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobro je znati

Jeste li znali? U perilici rublja postoji skriveni dio koji treba čistiti četiri puta godišnje!

shutterstock
24.10.2023.
u 07:00

Pokazala je i kako ga izvaditi i temeljito očistiti

Perilice uvelike olakšavaju pranje rublja, ali i njih je svako malo potrebno čistiti. Guruica za čišćenje i influencerica Barbara Costello, koja ima Instagram račun pod imenom "Brunch with Babs", pokazala je kako očistiti skriveni dio perilice rublja i produžiti joj životni vijek, piše The Sun.

Ona je savjetovala da filter treba čistiti svakih nekoliko mjeseci te je svoje pratitelje izazvala da ga pronađu u svojim perilicama rublja. "Ako ne znate gdje je filter, mogli biste biti u nevolji jer biste ga trebali čistiti do četiri puta godišnje", rekla je Barbara, a zatim je pokazala kako ga izvaditi i temeljito očistiti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Babs (@brunchwithbabs)

"Moj se nalazi na prednjem dijelu perilice. Samo ću otvoriti ova mala vrata i tu je filter. Imam ručnik i zdjelu", rekla je. Dok je Barbara uklanjala filtar, voda je potekla iz veš mašine, no uhvatila ju je u zdjelicu. "Nakon ispiranja filtera u toploj vodi, provjerite ima li u perilici bilo kakvih predmeta poput čarapa i sl.

Barbara je potom na krpu stavila malo bijelog octa. "Prebrišite s ovim odjeljak za filter jer je vjerojatno jako prljav. Kada se osuši, filter vratite natrag u perilicu rublja", istaknula je. "Sada nećete više morati brinuti o filteru vaše perilice rublja nekoliko mjeseci. Čišćenje je trajalo oko pet minuta, no zaista je produljilo vijek trajanja mašine, a vi ćete imati puno ljepše rublje", kazala je Barbara.

Ubrzo su joj se u komentarima javili oduševljeni pratitelji. "Što? Imam poprilično godina i ovo sam tek sad saznao! Wow!", "Strah me i pomisliti što je u našoj perilici jer smo u unajmljenom stanu dok ne kupimo naš", samo su neki od komentara.

Muškarac otkrio trik za perilicu posuđa pa izazvao burnu raspravu: 'Ovo uopće nema smisla'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije