Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Jeste li znali da se kvaliteta života može mjeriti vašom fasadom?

KEDO i JUBIZOL
27.09.2023.
u 12:56

Energetsko siromaštvo predstavlja jedan od ključnih problema današnjice. Uz kontinuirani porast cijena energije, sve više kućanstava suočeno je s činjenicom da je račun za energiju postao veći udio troška u mjesečnim troškovima kućanstva. Međutim, često se zanemaruje da je veliki dio računa za energiju izgubljen zbog loše fasade zgrade.

Nikada nije bilo bolje vrijeme za ulaganje u novu fasadu. S napretkom tehnologije fasadni sustavi nude rješenja koja ispunjavaju zaštitnu, izolacijsku i estetsku funkciju, koja su u skladu s arhitekturnim, klimatskim i energetskim zahtjevima. Uz vanjski izgled fasade koji određuju boju, strukturu, oblik i materijal, važni su i njena funkcionalnost i trajnost.

Izoliranjem fasade povećavamo i ugodu stanovanja u objektu, smanjujemo mogućnost nastanka plijesni, stvaramo bolje uvjete za boravak u prostoru i snižavamo troškove grijanja.  Ako živimo u neizoliranom objektu, ne samo da rastu troškovi života, nego i kvaliteta života drastično pada.

U listopadu i studenom ove godine KEDO i JUBIZOL su se udružili u akcijskim ponudama JUBIZOL fasadnih sustava, kako bi poboljšali kvalitetu doma i života uz najsuvremeniju JUBIZOL fasadu.

Ako vas zanima kako KEDO i JUBIZOL novom fasadom pomažu povećati kvalitetu vašeg života, slijedite poveznicu.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije