Jeste li za duvanjski burek? Ne treba vam peka da biste uživali u ovom omiljenom jelu!
Duvanjski burek tradicionalno je jelo duvanjskog kraja, a priprema se od sjeckanog mesa i krumpira. Najfiniji je kad se peče ispod sača (peke), ali i ova kućna varijanta iz pećnice sigurno će vas oduševiti.
Komentari 3
VJ
Burek sa sirom ne postoji, ali postoji sirnica ... Sve su pite pitice samo je burek pitac!
VJ
Burek s mesom ne volim, samo sa sirom.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Dobro je da ga znaju još i termički obraditi....izgleda kao iz pećine iskopan.