Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tabu tema...

Jeste li vi razgovarali sa svojim djetetom o seksu?

mladi, norijada
Goran Jakuš/PIXSELL
13.06.2013.
u 12:48

Čak 44 posto roditelja s djecom ne razgovara o seksu jer im je neugodno, a 11 posto smatra da im ne treba objašnjavati jer će to shvatiti i sami...

Roditelji, njih gotovo polovica, najčešće misle da je posao nastavnika upoznati dijete sa sigurnim seksualnim životom, pokazalo je istraživanje CouponCodes4u na više od 2000 roditelja. Bilo zbog neugodnosti ili vjerskih uvjerenja, ukupno 68 posto roditelja svojoj djeci nije objasnilo što je seks ili kako nastaju djeca. Oko 11 posto njih tvrdi da će to shvatiti i sami.

Od onih koji s djecom otvoreno razgovaraju o intimnim temama, 37 posto to čini kako ne bi dobili pogrešne informacije od drugih, 29 posto kako bi imali iskren odnos, a 26 posto kako bi ih pripremili za svijet odraslih, piše Daily Mail.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije