Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Časopis People

Jeste li sumnjali? David Beckham je najseksi muškarac na svijetu!

David Beckham kupaći
Foto: H&M
1/8
18.11.2015.
u 10:07

"Ovo je velika čast. Prihvaćam ju sa zadovoljstvom", izjavio je Beckham koji je dobio to priznanje na 30. obljetnicu osnutka Peoplea

Bivši engleski nogometni reprezentativac, 40-godišnji David Beckham, proglašen je u časopisu People najseksi muškarcem na svijetu.

Ovaj muškarac je globalna superzvijezda, predani suprug i otac četvero djece.

– Ovo je velika čast. Prihvaćam ju sa zadovoljstvom – izjavio je Beckham koji je dobio to priznanje na 30. obljetnicu osnutka Peoplea.

Osim što je slavu "zaradio" kao nogometaš, Beckham je tijekom posljednja dva desetljeća plijenio pažnju svojim dobrim izgledom što mu je tijekom karijere "osiguralo" i nekoliko reklamnih kampanja. Osim što je snimao reklame za Pepsi i Adidas, bio je i model za donje rublje Giorgia Armanija i H&M-a.

Iako "nositelj titule" seks-simbola, Beckham sebe ne smatra seksi osobom.

– Volim nositi lijepu odjeću, dobro se osjećati i izgledati, ali nisam sebe nikada doživljavao na način da sam privlačna i seksi osoba – rekao je Beckham.

Foto: h&m

>>David Beckham: Katkad mi supruga kaže da ne izgledam dobro

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije