Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bezazlena je

Jeste li osjetili? Avionska glavobolja ne traje dulje od 30 min.

\'avion croatia airlines\'
Arhiva VL
08.06.2012.
u 11:59

Znanstvenici smatraju da je bol u jednom dijelu glave prouzročena promjenom tlaka u sinusima...

Let avionom zadaje glavobolje mnogima, ali neki muku muče s pravim "avionskim glavoboljama" karakteristične boli koja je prouzročena promjenom tlaka u sinusima tijekom slijetanja. Uzrok boli, vjeruju znanstvenici, može biti lagana prehlada ili sinusna infekcija. Talijanski znanstvenici nedavno su otkrili da je riječ o specifičnoj boli na jednoj strani glave te smatraju da je to nova vrsta glavobolje koja kod 96 posto ljudi traje manje od 30 minuta.

Ipak, riječ je o bezazlenoj glavobolji koja ne utječe na svakodnevni život pojedinca jer nestaje ubrzo nakon slijetanja, prenosi Ibtimes.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije