Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Optička iluzija

Jeste li optimist ili pesimist? Pogledajte fotografiju i otkrijte!

youtube
26.10.2023.
u 06:00

Pogledajte fotografiju i ovisno o kretanju mačke po stepenicama otkrit ćete jeste li pesimist ili optimist.

Ova zanimljiva optička iluzija prikazuje mačku koja hoda po stepenicama. Postoje dva načina na koji možete vidjeti mačku, a to je kako hoda prema gore ili prema dolje. Ovisno o vašem odgovoru i vašoj perspektivi, otkrit ćete jeste li optimist ili pesimist, prenosi The Mind’s Journal.

Foto: youtube

Ako ste vidjeli da se mačka penje uz stepenice, imate vrlo optimističan pogled na život. Svugdje vidite potencijal i mogućnost za razvijanjem i poboljšanjem. Vaš mozak je naučen da napreduje kroz život pa u situacijama kada imate izbor hoćete li biti bolji ili lošiji, vi ćete uvijek biti bolji i truditi se biti što bolja osoba. Vrlo ste ambiciozni i ništa vas ne može zaustaviti u postizanju svojih ciljeva u životu. 

VEZANI ČLANCI: 

Ako ste vidjeli mačku koja silazi niz stepenice, imate pesimističan pogled na svijet i vrlo ste skeptična osoba. Možda je to zbog vaših osobnih iskustva ili osoba koje ste upoznali, ali imate vrlo negativan pogled na svijet. Vrlo teško se otvarate drugima i ne vjerujete im lako. Prije svakog djelovanja dobro razmišljate i računate kakav će biti ishod. Vrlo ste oprezni sa svime pa vas je teško obmanuti ili zavesti.

Ovo su najpoznatije optičke iluzije koje će vas itekako zbuniti!

1/5

Komentara 9

DU
Deleted user
07:20 26.10.2023.

Ovo nema veze s optimizmom ili pesimizmom. Točno je i jasno da ide prema dolje. Zašto? Zbog toga što se vide čela gazišta, koja se nikako ne mogu vidjeti pogledom od gore.

ZP
Zabranjen pristup
08:11 26.10.2023.

Ako macka ide prema gore ,keramicar pod hitno mora odgovarati za radove

PA
pasodoble12
11:11 26.10.2023.

Onaj tko je odgovorio da mačka ide niz stepenice ima odličnu moć zapažanja i zdravu logiku, sve ostalo je budalaština.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije