Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iluzija

Jeste li lukavi ili samo trebate malo mira? Što prvo vidite na fotografiji, otkrit će vam odgovor

Daniel Pavlić
18.06.2022.
u 07:00

Otkrijte što vam nedostaje i što biste trebali napraviti u skoroj budućnosti.

Treba li vam odmor, što vas čeka u idućih nekoliko tjedana i čemu se trebate posvetiti doznajte iz pojma koji ste prvi ugledali na fotografiji.

Foto: Daniel Pavlić

Žena s kišobranom
Damski suncobran koji ona nosi simbol je aristokracije, carstva, kraljevstva, ali isto tako i veze između neba i zemlje. Ako ste prvo vidjeli nju, znači da želite zaštititi sebe od svijeta, drugih ljudi, društva... Odmor i kreativnost pronalazite gledajući u nebo. Poruka za vas jest da se odmorite, okrenete više sebi, kreativnosti i duhovnosti.

Muškarac s kovrčavom kosom
On prikazuje lukavost, ideje, ali i realizaciju tih ideja kojom ćete doći do svojih ciljeva. Čekaju vas zanimljive promjene, imat ćete snage i bit ćete snalažljivi. Vrijeme je za akciju i uspjeh.

Ovo su najpoznatije optičke iluzije koje će vas itekako zbuniti!

1/5

Čamac
Vi imate velike planove i jasne ciljeve, a u periodu koji dolazi u vaš dom ući će blagostanje. Nemojte se opterećivati, čuvajte sebe i svoje zdravlje. Provedite više vremena s obitelji i najbližima.

Dim iz dimnjaka
Previše ste zauzeti poslovima, tijelo traži malo mira. Uzmite malo više slobodnog vremena i iskoristite ga za stvari koje volite raditi.

Kao dijete bila je luda za Harryjem Potterom, pa joj je tata izgradio mini Hogwarts!

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
14:42 18.06.2022.

Lukav sam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije