Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oprezno s njima

Jeste li čuli za pojam 'bumerang muškarac'? Evo kakvi su i zašto bi ih trebalo izbjegavati

Shutterstock
14.07.2020.
u 12:30

Ako i vi tražite samo malo zabave, onda uredu, ali ako očekujete partnera na duge staze, klonite se ovakvih muškaraca.

Bumerang muškarac novi je pojam u svijetu spojeva. To je onaj muškarac koji vam se javlja, poziva van, a čim stvari krenu malo ozbiljnije - nestane. Bilo bi pošteno da sve stane na tome, ali oni imaju običaj vraćati se i ponovno odlaziti čim im postane neugodno ili dosadno. Činjenica je da s njima nikada nećete imati nešto ozbiljno, a evo kako ih prepoznati.

Oni ustvari većinu vremena žele samo seks. Ne mogu ostvariti ozbiljnu vezu, pa vas zovu kada im treba malo zabave.

U redu je ako i vi želite takav odnos, koji se bazira samo na seksu, ali oni su uglavnom toliko sebični da ni taj seks s njima nije neki užitak jer gledaju isključivo sebe i svoj orgazam. Bitno im je da dobiju ono što žele, piše Your Tango.

Zamolio djecu da se pretvaraju kao da pričaju na telefon, pa ih njihova gesta iznenadila:

Bumerang muškarci su jako nezreli i često ih se uspoređuje sa srednjoškolcima. Oni ne znaju za poštivanje žena, pružanje podrške i ljubavi. Uglavnom iskorištavaju djevojku par tjedana ili mjeseci, sve dok ne nađu novu 'žrtvu'.

Konstantnim javljanjem i vraćanjem pružaju vam nadu da im je ipak stalo i da će možda, jednog dana, biti nešto ozbiljno od vas dvoje - to se zove manipulacija.

Shvatite, ovakvi muškarci samo su gubitak vremena. Nemate ništa od toga da s njima ulazite u razgovore, da se otvarate i upoznajete.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Dalmatinka.
Dalmatinka.
15:34 14.07.2020.

Najbolju stručnu definiciju za te nezrele dječake u pubertetu je dao legendarni Erich Fromm: "Muškost i ženstvenost postoji i u karakteru,a ne samo u spolnoj funkciji. Ako su muške karakterne crte u muškarcu oslabljene zato što je on u emotivnom smislu ostao dijete, on će taj nedostatak pokušati kompenzirati eksluzivnim isticanjem svoje muške uloge u sexu.Kao plod toga nastaje Don Juan, koji svoju mušku snagu mora dokazivati kroz sex, zato što je nesiguran u svoju muškost u karakterološkom smislu."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije