Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijera "Nasljednika" u Makarskoj

Jelena Rozga: Svaki novi nastup za mene je nalet adrenalina

Jelena Rozga
Foto: PR FOTO
1/8
18.07.2016.
u 15:00

Petar Pan jedina je open-air diskoteka na Jadranu koja je do sada ugostila najveće zvijezde iz regije pa ne čudi da se termini koncerata znaju već krajem ljeta za iduću godinu

Popularna Jelena Rozga svoj najnoviji hit "Nasljednik" prvi će put javno izvesti sutra u Makarskoj, a to će njezine obožavatelje baciti u trans. Slavnoj Splićanki ove je godine pripala čast da ovim svojim showom otvori koncertnu sezonu najpopularnije diskoteke u Dalmaciji – kluba Petra Pan u Makarskoj, a iste večeri pridružit će joj se njezina, mlađoj publici itekako poznata, kolegica Milica Todorović.  

Ova jedina open air diskoteka na Jadranu do sada je ugostila najveće zvijezde iz regije pa ne čudi da se termini koncerata znaju već krajem ljeta za iduću godinu. Jer kad u Makarskoj nastane gužva, svi se guraju u Petar Pan. Odgovor na pitanje zašto ne treba dugo tražiti; od Severine, Jelene Rozge i Lepe Brene do Zdravka Čolića, Željka Joksimovića, Olivera i Miše Kovača – nema izvođača koji tamo ne nastupa i ne izazove kaos na klupskim blagajnama.

 

– Ovaj klub i njegova publika imaju posebno značenje u mom srcu i svaki novi nastup koji tamo dogovaram za mene je nalet adrenalina. Već se mnogi, kako čujem, raspituju kakav ih show sutra očekuje, a ja samo mogu kazati da smo se moj bend i ja pripremili za još jednu ludu noć – rekla je Rozga.

Nakon Rozgine uvertire u najluđu koncertnu sezonu na Jadranu, u raspojasanom klubu koji domaćim i stranim gostima predstavlja hram ljetnih morskih radosti nastupit će ove godine, svaki treći dan do sredine kolovoza, mnoga popularna pjevačka imena iz cijele regije – Saša Matić, Sandra Afrika i Relja Popović iz Elitnih odreda, Miligram, Aca Lukas, Severina, Rada Manojlović, Mile Kitić i Petar Grašo.

>> Ipak ne stiže prinova! Rozga uskoro predstavlja 'Nasljednika'

Komentara 9

LJ
ljimonad
16:02 19.07.2016.

baš je dobra a kome smeta neka ne gleda, a jasno je da su tim pametnjakovičima puna usta pljuvačke za njom......

AA
ana.ane24
15:35 18.07.2016.

....ma što komu ova spodoba znači...????..

MI
Milas
12:42 19.07.2016.

Ovo nema veze s glazbom. Malo zavijanja i malo golotinje. Ne znam kakav ukus moraš imati da bi ti se ovo sviđalo?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije